Over ons

Steendam Herenmode sinds 1938

Al ruim 76 jaar en drie generaties is Steendam Herenmode een vaste waarde in het Delftse stadscentrum. Nadat de in 1938 door Willem Steendam geopende kledingzaak in Rotterdam verwoest werd door het Duitse bombardement maakte de zaak een doorstart hier in Delft aan de Wijnhaven. Door goede relaties met de stofleveranciers voor de dassen en overhemden kwam de familie Steemdam de oorlog goed door, die inmiddels woonachtig waren boven de winkel zelf.

Na de oorlog werd de winkelruimte verdrievoudigt in oppervlakte en werd ook de kledingcollectie uitgebreid met de verkoop van gehele kostuums. Er is zelfs een tijd lang dameskleding verkocht in de huidige herenmodezaak. In 1970 mocht Pim Steendam het stokje overnemen, die na dertig succesvolle jaren de zaak doorgaf aan zijn zoon Arjan Steedam.

Webshop

Maar ook Steendam moet met de tijd meegaan. Naast het historische pand hebben wij nu ook onze webshop als digitaal verkoopmedium. Zo kan u gemakkelijk thuis uw garderobe aanvullen. Zowel online als in de winkel staan wij met het gehele team voor u klaar om kwaliteit en service te leveren. Mocht u twijfelen over maten of heeft u andere vragen, twijfel dan niet om ons te contacteren. En is online shoppen niet echt uw ding? Geen probleem, wij verwelkomen u graag in onze winkel op de Wijnhaven voor passend kledingadvies onder het genot van een kopje koffie.

Merken

Wij verkopen o.a. Blue Industry, British Indigo, Camel, Eterna, Fynch Hatton, Gardeur, Ledub, Pearly King, Profuomo, Reset, Roy Robson, State of Art en Vanguard.